This site uses javascript, some functionality and content is not working if javascript is disabled


Om ROCKPANEL

God arkitektur kræver, at du overveje, og er åbne for nye ideer, trends, innovation og design koncepter. Der i sidste ende fører til opfyldelsen af ​​visionen for din bygning. Arkitekter bør heller ikke glemme de omkostningsmæssige konsekvenser og installationstiden for deres projekt. Dette kræver et fleksibel og robust plademateriale, som kan anvendes let i nogen form. ROCKPANEL er en del af ROCKWOOL B.V. og producerer bæredygtigt plademateriale på basis af basalt. ROCKPANELs facadeplader har alle stenens og træets fordele samlet, og passer derfor perfekt til bæredygtige projekter som Passivhuset.

ROCKPANEL facadeplader er allerede i mange år blevet brugt med succes i adskillige lande til færdigbehandling af facader og til detaljer og funktioner omkring taget. Produkterne bruges som regel i ventilerede konstruktioner, hvor de bidrager til et sundt indeklima i ethvert bolig- og produktionsmiljø eller andet erhvervsmæssigt miljø. På grund af materialets unikke sammensætning er de fleste ROCKPANEL plader oven i købet diffusionsåbne. Derfor kan de i særlige tilfælde endda anvendes uventileret. De er ideelle til renoveringer omkring taget.

ROCKPANEL er ...

... Moderne design

Med sine unikke egenskaber passer ROCKPANEL ind i de temaer, der for øjeblikket bestemmer det arkitektoniske landskab. De fleksible, men alligevel robuste plader kan bøjes uden besvær og passer til de linjer som du vælger. Disse produktegenskaber giver sammen med det meget store produktsortiment en uendelig lang række muligheder for dit design. Leg med farverne i hele Colours farveskalaen, den moderne industrielle karakter får du frem med Metallics, og med Chameleon får du en fantastisk farveoplevelse. Med Woods får du planer med trætegning, og for at få en naturlig ældningsproces under påvirkning af klimaet vælger du ROCKPANEL i den reneste form: Natural.

... Omkostningseffektiv

ROCKPANELs høje kvalitet skyldes basalt, det basisråstof, som pladematerialet fabrikeres af. Denne vulkanske stenart omdannes ved hjælp af en innovativ produktionsmetode til et produkt med unikke egenskaber. ROCKPANEL bearbejdes som træ, således at udgifterne til montering og installation er lave. Samtidig er det holdbart som sten, 100 % vejr-, temperatur og UV-fast, og det kræver meget lidt vedligeholdelse. Farverne holder sig stabilt, og materialet er ufølsomt for afskalning og råd. Dermed bevarer alle bygninger deres oprindelige friskhed og udstråling i lang, lang tid. Dette gør ROCKPANEL til det mest omkostningseffektive valg til dit design.

.. Bæredygtigt

Som medlem af ROCKWOOL gruppen bidrager ROCKPANEL også til et bedre miljø. Basalt er et naturligt råstof, der er til rådighed i store mængder. Alligevel sparer vi på ressourcerne hos ROCKPANEL. Vi formår at producere mere end 400 m² plademateriale af 1 m³ basalt. Og vi bliver ved med at søge efter metoder til at bruge vores råstoffer endnu mere effektivt. Forskellige Passivhus- og bæredygtighedsprojekter viser, at bæredygtighed og nutidig arkitektur går hånd i hånd uden problemer. Dertil kommer, at alle ROCKPANELs produkter kan genbruges 100 %. Mindst 25 % af slutprodukterne består af materiale, der går ind i den anden livsfase uden at tabe i kvalitet.

ROCKWOOL A/S
ROCKPANEL Group

Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Tel.: +45 46 55 87 30
Fax: +45 46 56 22 87
KontaktformularRockpanel Forhandlere
 

Facebook


LinkedIn


Twitter

Rockpanel plademateriale for facadebeklædning og detaljeringer omkring taget
Print Share