Et stort og varigt eftermæle
Om os

Et stort og varigt eftermæle

Der er noget helt særligt ved arkitektur, når det er allerbedst. Når du ser på det, ved du at den oprindelige vision er ført ud i livet uden at give køb på noget. God arkitektur skabes altid gennem en kombination af nye idéer med de nyeste materialer og teknologier, hvor man samtidig er tro mod den oprindelige vision. Jo mere en arkitekt skubber til grænserne for det mulige, desto mere kræver projektet bidrag fra ekspert-partnere for at opfylde visionen.

Release the natural power of stone to enrich modern living

Arkitekter kan udnytte fleksible og æstetisk alsidige byggematerialer til at drømme stort og skabe rum, hvor beboerne kan opleve tryghed og inspiration.

Alle Rockpanel produkter er fremstillet af den naturlige lavabjergart basalt, en bæredygtig ressource, der gør det muligt at kombinere fordelene ved sten og træ i én og samme facadeplade. Med utrolig slidstyrke og ekstrem alsidighed sætter alle vores produkter et markant præg på dagens og fremtidens arkitektoniske landskab.

Looking behind the facades of success part 1

En bedre tilværelse for kommende generationer

I over 25 år har vores produkter bidraget til at skabe behagelige og smukke rum, der er lige så imponerende i dag, som da byggeriet oprindeligt blev introduceret. Over hele Europa har arkitekter mulighed for at slippe kreativiteten løs og sprede glæde med de rum, der skabes med vores Rockpanel facademateriale.

Vi fremstiller facadepladerne med unikke og innovative processer, som omdanner stenen til et robust beklædningsmateriale, der er let at arbejde med, og som giver enestående fordele.

Takket være produkternes oprindelse holdes vedligeholdelsesudgifterne på et minimum, farverne bevares, og materialet delaminerer eller rådner ikke. Det betyder, at din vision bevarer sin orginalitet, friskhed og tiltrækningskraft. Faktisk har vores facadeplader en certificeret levetid  på op til 60 år.

Ægte bæredygtighed med uendelige designmuligheder

Vi ønsker alle at værne om vores fælles bolig – Jorden – og ønsker at sikre, at den er godt sted at leve for de kommende generationer. De råmaterialer, vi bruger, er både lettilgængelige og bæredygtige: Hvert eneste år skaber jorden faktisk mere basalt, end vi bruger i produktionen. Takket være vores enestående og højeffektive fremstillingsproces kan vi producere mere end 400 m² Rockpanel plader af en 1 m³ basalt.

Og når kreativiteten igen skal til at udfolde sig, er vores facadeplader stort set fuldt genanvendelige til produktion af nye stenuldsprodukter uden tab af kvalitet. Derudover, kan op til 50 % af vores råmaterialer bestå af genbrugsmaterialer.

Man behøver ikke at gå på kompromis med udseendet, selvom man vælger bæredygtige produkter. Mange projekter rundt omkring i Europa og resten af verden har vist, at banebrydende arkitektur og bæredygtighed kan gå op i en højere enhed.

Vi bygger på et solidt fundament

Vi er stolte over at være en del af ROCKWOOL koncernen – verdens førende producent af stenuldsløsninger. Med vores globalt anerkendte moderselskab som solidt fundament står vi stærkt, når det kommer til at være innovative, hurtige og fleksible.

I over 80 år har ROCKWOOL koncernen arbejdet målrettet på at løse vigtige udfordringer i den moderne tilværelse. Ved hjælp af sten, en naturressource der findes i kolossale mængder, kan der skabes varige virkninger gennem generationer.

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere og deres enestående engagement. Vi deler vores viden for at hjælpe dig med at skabe fantastiske facader, der fører arkitektens visioner ud i livet. Vores udvalg af facadematerialer kan ses i nogle af Europas bedste udviklingsprojekter inden for boligbyggeri, produktionsanlæg og ikke mindst offentligt byggeri og erhvervsbygninger.

 
The secrets of modern living

Som illustration af, hvor langt du kan gå med Rockpanel facadematerialer, kan du også specificere vores facadeplader til bæredygtigt byggeri med passivhuse, hvor der stilles krav om nul-emission.

Back