Trodser tyngdekraften
Rockpanel Stones

Trodser tyngdekraften

Nyt produkt sortiment

Rockpanel Stones

Visionær arkitektur har altid set stort på begrænsningerne - så hvorfor ikke dufordre naturen selv? Facadematerialet er fremstillet af vulkansk basalt. De er lette og kan bearbejdes lige så nemt som træ, så de for eksempel kan bøjes uden forbehandling, og alligevel holde lige så godt som sten. Det virker som om Rockpanel Stones har overvundet tyngdekraften. Brug de fantastiske egenskaber ved dette naturmateriale som inspiration, og træk på den impornerende alsidighed i Rockpanel Stones i din kreative planlægning. Med tre flotte overflader 'Mineral', 'Basalt‘ og 'Concrete‘, og i alt elleve designvariationer har du mange valgmuligheder til at skabe visionære facader med et moderne stenudseende.
Visionær arkitektur har altid set stort på begrænsningerne - så hvorfor ikke udfordre naturen selv? Facadematerialet er fremstillet af vulkansk basalt. De er lette og kan bearbejdes lige så nemt som træ, så de for eksempel kan bøjes uden forbehandling, og alligevel holde lige så godt som sten. Det virker som om Rockpanel Stones har overvundet tyngdekraften. Brug de fantastiske egenskaber ved dette naturmateriale som inspiration, og træk på den impronerende alsidighed i Rockpanel Stones i din kreative planlægning. Med tre flotte overflader 'Mineral', 'Basalt‘ og 'Concrete‘, og i alt elleve designvariationer har du mange valgmuligheder til at skabe visionære facader med et moderne stenudseende.
Kast et blik på disse designs

Det virker som om Rockpanel Stones har overvundet tyngdekraften. Brug de fantastiske egenskaber ved dette naturmateriale som inspiration, og træk på den imponerende alsidighed i Rockpanel Stones i din kreative planlægning.

Køn

Angiv nedenfor, hvis du vil holdes orienteret maksimalt 3 gange årligt om nye produkter fra ROCKPANEL eller inspirerende projekter. Dine oplysninger bliver hverken solgt eller på anden måde gjort tilgængelige for tredjeparter.

Hold mig informeret
Back