Et konventionelt eller et dristigt design - vi dækker dig ind

Rockpanel produkter til facadebeklædning

Din kreativitet behøver ikke at blive begrænset i forbindelse med valg af facademateriale. Vores omfattende udvalg af facadeplader giver dig mulighed for at vælge og specificere det rigtige facadesystem på det rigtige tidspunkt til det rigtige projekt.

Produkterne er utroligt nemme at arbejde med, effektive og først og fremmest visionært tiltrækkende. Den udvendige side af din bygning kan blive bragt til live med vores let formbare og særdeles alsidige og brede produktprogram, der fås i et udvalg af farver og designs, der passer til dine kreative behov.

Med mindst muligt spild og en let og hurtig installation giver valget af Rockpanel produkter også økonomisk mening. Samlet set er det en af de mest økonomiske metoder til facadebeklædning, både til renovering og nybyggeri.

Thumbnail Rockpanel video

Hvorfor vælge Rockpanel facademateriale?

Nybyggeri eller renovering?

Over hele Europa er vores ventilerede facadesystem blevet specificeret til nybyggeri og renoveringsprojekter. Med ideelle løsninger til huse, etageblokke, uddannelsesinstitutioner, sundhedsfaciliteter samt kommercielle og industrielle bygninger kan Rockpanel forvandle dine kreative visioner til et design, der beskytter mennesker i bygningen.

Bliv inspireret af vores projekter
Navigation Campus, Technology Park with Rockpanel Colours & Rockpanel Woods in Kazan, Russia

Det har aldrig været nemmere for dig at bruge din kreativitet

Rockpanel facademateriale kan anvendes på følgende måder:

Patchwork - På en metalkonstruktion
Rockpanel Exterior Cladding - Patchwork
Buet - På en trækonstruktion
Rockpanel Extrior Cladding - Curved application
Overfalsning (Easy Fix) - På en trækonstruktion
Rockpanel Exterior Cladding - Shiplap (Easy Fix)
Fer og not - Rockpanel Lines² på en trækonstruktion
 Rockpanel Exterior Cladding - Tongue & Groove (Rockpanel Lines²)

Skab din vision med et ventileret facadesystem, og beskyt menneskene indeni

Mere end nogensinde før specificerer byggeledere og arkitekter dekorative plader, for eksempel Rockpanel facadebeklædning, som giver termiske og vandbeskyttende fordele til den ventilerede konstruktion, samtidig med at de bevarer deres visionære tiltrækningskraft. Rockpanel produkter i et ventileret facadesystem bidrager til et sundt indeklima til arbejde, hvile og leg.

Sammenlignet med en traditionel, ventileret murstenskonstruktion bruger Rockpanel facadepladerne væsentligt mindre plads, hvilket resulterer i et større indendørsareal, der tilbyder de samme, og i mange tilfælde bedre, termiske egenskaber. Desuden foregår installationen hurtigt og nemt, og med de minimale vedligeholdelseskrav reduceres omkostningerne til bygningens klimaskærm.

rockpanel