Image for the link to the Reference Locator

Case studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Building Types

Project Types

Brands

Countries

We can't find any results that match your search

case studie passiefhuis belgie
Residential - Single family houses
11 jun 2020

Strømlinet look til iøjnefaldende passivhus med Rockpanel facadebeklædning

Et af verdens største passivhuse finder man i den belgiske by Amay. På en meget stor grund med en smuk beliggenhed i udkanten af en skov, har Myriam Sendon og Bruno Diliberto bygget deres drømmehus, tegnet af arkitektfirmaet DSH. Rockpanel er en af de stolte partnere i dette bemærkelsesværdige selvbyggerprojekt, som er unikt i sin genre.

Læs mere
case studie koningslaan nederland
Residential - Blocks of flats
11 jun 2020

Lodrette falske samlinger giver boligblok et elegant præg

I den hollandske storby Rotterdam er der opført et over 90 meter langt lejlighedskompleks. Trods den overvældende bygningslængde ser bygningen i Koningslaan hverken for lang eller monoton ud, takket være arkitektfirmaet ZAAK VAN NNs gennemtænkte design. En smart kombination af forskellige materialer, herunder Rockpanel Colours, giver et smukt og markant udtryk.

Læs mere
case studie moerzeke belgie
Residential - Single family houses
11 jun 2020

Moderne bolig med nyt og stilrent udtryk

I den belgiske landsby Moerzeke har Wim Smekens, ejer af Smekens Constructors BVBA, beklædt sit eget hus med Rockpanel facadebeklædning. Som entreprenør med speciale i tag og facade havde han allerede et godt kendskab til produktet. Hans mange positive erfaringer gjorde, at han ikke var i tvivl om, at han ville vælge Rockpanels produkter til sin egen bolig.

Læs mere
Biosphera Equilibrium
Public - Other
09 jun 2020

Biosphera Equilibrium: innovativ bolig beklædt med Rockpanel

Hvordan ser fremtidens bolig ud? Det innovative bokoncept Biosphera Equilibrium giver os en forsmag på, hvordan den kunne se ud. Denne prototype på et mobilt passivhus er ganske vist ikke særlig stor – men den har alt, hvad du har brug for, når du vil bo komfortabelt, sundt og miljøvenligt. Det ønskede resultat er opnået bl.a. ved brug af produkter fra både ROCKWOOL og Rockpanel.

Læs mere
Skyline Bournemouth (Oxford Road Student Accommodation)
Residential - Blocks of flats
04 jun 2020

Iøjenfaldende og dynamisk facade til kollegieskyskraber

På Oxford Road i hjertet af den travle forstad Lansdowne, som danner rammen om studielivet for flere tusinde studerende på Bournemouth University, er der opført en smuk kollegiebygning på 17 etager tegnet af Intersect Architects. Bygningen, som er en af de højeste i området, har fået navnet "Skyline".

Læs mere
Case study le petit train france
Commercial - Other
20 maj 2020

Farverig facade vækker opsigt i Montpellier

Aparthotel Adagio, som ligger i centrum af Montpellier (Frankrig), er mildest talt en iøjnefaldende bygning. Farve er et af hovedelementerne i designet af dette kombinerede hotel og kollegie. Arkitektfirmaet BPA Architecture tog udfordringen op og forvandlede en ensfarvet betonbygning til et imponerende og moderne hotel med et patchwork af Rockpanel Colours facadeplader – en løsning, som kombinerer fuld designfrihed med brandsikkerhed.

Læs mere
Indlæs mere