01

Naturligt og bæredygtigt materiale

Den vigtigste ingrediens i Rockpanel Metals facadeplader er basalt, en naturlig vulkansk stenart, der findes i rigelige mængder. Det gør Rockpanel til et ansvarligt valg, fordi jordens værdifulde ressourcer ikke udtømmes.

02

Naturligt brandsikker

Brandsikkerheden i Rockpanel Metals plader er naturligt indbygget i materialet. Pladerne er fremstillet af stenuldsfibre, der kan modstå ekstremt høje temperaturer. Vores A2-plader opfylder de strengeste brandkrav (Euroklasse A2-s1,d0 – ubrændbar). Ligesom sten har de et ekstremt højt smeltepunkt (1000 °C).

03

Holdbare og smukke facader

Med sin optimale farvefasthed vil en Rockpanel Metals facade bevare sit udseende meget længe. Pladerne leveres med et ekstra lag vandbaseret ProtectPlus coating som standard. Dette gør facaden praktisk talt selvrensende, da regnen vil skylle skidt væk. Graffiti fjernes let uden at beskadige eller misfarve pladerne. Dette begrænser driftomkostninger til rengøring og vedligeholdelse til et minimum.

04

Bæredygtigt valg

Pladerne kan genbruges i det uendelige uden tab af kvalitet, så kredsløbet holdes lukket med et lavt CO2-afstryk.

05

Let tilgængeligt

Den vigtigste ingrediens i Rockpanel er let tilgængelig – og det er vores produkter også! Med vores innovative produktionslinje kan vi tilbyde korte leveringstider og lave minimumsmængder for facadeplader af særdeles høj kvalitet.