Inspireret af naturen

Forestil dig det umulige

Med Rockpanel Stones serien er mulighederne nærmest uendelige: Facadepladerne kan bøjes, vrides, fræses, perforeres, udskæres i specielle former: Alt kan lade sig gøre!

Bliv inspireret af de 13 forskellige designs og farver eller kontakt os for at høre mere om brugertilpasset design.

Vores plader er lette, holdbare, brandsikre og lette at rengøre og håndtere.

Introduction campaign 2 new Rockpanel Stones designs
Er du klar til at udtrykke din kreativitet med Rockpanel Stones?

Vores Rockpanel Stones sortiment

Forestil dig...

... at du kan bøje sten

Hårde som sten, men samtidig yderst fleksible.

Rockpanel Stones giver dig det bedste af begge verdener: Pladerne ser ud som sten og har de samme brandsikre kvaliteter, men pladerne kan også bøjes og formes.

Når man har formet og placeret pladerne, behøver man ikke være bekymret for om plader krymper eller udvider sig. Da pladerne har høj dimensionsstabilitet, da de ikke påvirkes af ændringer i temperatur eller fugtighed.

Dette giver mulighed for at montere dem med smalle samlinger på kun 5 mm.

... sten, der er lette som træ

Let håndering, effektiv placering

Takket være deres lave vægt – de 8 mm tykke plader vejer kun 8,4 kg/m² - er Rockpanel Stones facadepladerne meget lette at håndtere og især egnet til brug på høje bygninger.

Facadepladerne er lette at forarbejde, hvilket medfører kort monteringstid og gør dem til en omkostningseffektiv løsning. Det et let at skære pladerne til den ønskede størrelse på pladsen med traditionelt skæreværktøj, og kantforsegling er ikke nødvendig. Pladerne kan monteres på et underlag af træ eller aluminium.

De kan fastgøres med rustsikre skruer, søm eller nitter. Som alternativ kan et specialklæbemiddel anvendes.

... volledig flexibele verwerking

Der er ikke brug for specialværktøj

Søger du en facadebeklædningsløsning, som enhver installatør eller entreprenør kan arbejde med? Intet er lettere end montering af Rockpanel facadeplader, herunder vores Stones serie. Der er ikke brug for specialudstyr, der er kun brug for standardværktøjer. Alt, der er egnet til træ, kan også anvendes til vores plader.

Ønsker du at fræse iøjnefaldende motiver i pladerne eller perforere dem? Praktisk taget alt er muligt. Detaljer kan udføres med præcision på stedet. Der er ikke brug for tidskrævende forberedelser.

Hvorfor ikke gøre det let!

... langtidsholdbare kreationer

Rockpanel facadeplader holder længe

Dit unikke facadedesign fortjener intet mindre end det absolut bedste. Med Rockpanel Stones er bygningen klar til de næste årtier. For os er holdbarhed ikke begrænset til tekniske egenskaber, men involverer også æstetik.

Rockpanel facadepladernes enestående egenskaber sikrer den optimale kvalitet i mange år.

Vejrpåvirkninger som regn, blæst og sol kan have stor indflydelse på nogle bygninger. Heldigvis er Rockpanel facadeplader forberedt på alt! Pladerne påvirkes ikke af fugtighed og de er UV-bestandige. Dette forhindrer både termisk udvidelse og at farverne blegner. Påføres pladerne et transparent lag af ProtectPlus opnås en selvrensende overflade, hvor snavs ikke kan sidde fast.

Vores plader ser derfor godt ud – både nu og i fremtiden.

... fuld designfrihed

Ubegrænset kreativitet?

Takket være den lette anvendelse og de mange muligheder for at bl.a. at bøje, forme eller fræse pladerne, sætter Rockpanel Stones nærmest ingen grænser for kreativt bygningsdesign.

Med i alt 13 designvariationer inden for typerne ‘Mineral’, ‘Basalt’ og ‘Beton’ råder arkitekter og designere over mange forskellige muligheder for at skabe visionære facader med et autentisk stenudseende.

Har du en bestemt farve og/eller et bestemt stenudseende i tankerne? Mulighederne er praktisk taget ubegrænset! Kontakt os for at høre mere om mulighederne for et brugertilpasset design.

Introduction campaign 2 new Rockpanel Stones designs

En brandsikker løsning

Sikkerhed først. Når det drejer sig om at beskytte menneskeliv, kan man aldrig være for sikker. Rockpanel facadebeklædning er meget brandsikker, da den er fremstillet af stenuldfibre fra den naturlige vulkanske sten basalt.

Læs mere om brandsikkerhed
rockpanel