Bevar det gode udseende - hold visionen vedlige

Alle Rockpanel facadeplader er holdbare som sten og modstandsdygtige over for fugt, temperatur og vejr.

Rengøring af Rockpanel facademateriale

Alle vores Rockpanel produkter, undtagen Rockpanel Natural og Rockpanel Ply, leveres som standard med en vandbaseret overfladebehandling. Overfladebehandlingen giver særdeles god UV-modstandsdygtighed, så farven bevares i mange år. Det anbefales dog, at pladerne rengøres af og til med rengøringsmidler for eksempel bilshampoo eller et universalrengøringsmiddel. Vi fraråder brug af opløsningsmidler.

Maintenance of Rockpanel
Maintenance of Rockpanel

Bevar din vision og kreativitet

Facadepladerne kræver næsten ingen vedligeholdelse gennem deres naturlige levetid. Farverne forbliver stabile, og facadematerialet bevarer sit udseende mange år frem.

ProtectPlus, ekstra beskyttelse

Facadepladerne kan også få et ekstra beskyttende lag på overfladebehandlingen, ProtectPlus. Dette giver ekstra beskyttelse mod UV-lys og graffiti. Desuden vaskes størstedelen af det atmosfæriske snavs væk, når det regner. ProtectPlus er modstandsdygtig over for opløsningsmidler og de fleste rengøringsmidler.

Fordelene ved ProtectPlus er:

 

Rengøring af Rockpanel Natural

Den reneste udgave af vores plader, Rockpanel Natural, skifter farve under indflydelse af naturens påvirkninger i form af sollys, vind, regn og andre miljøfaktorer. Virkningen afhænger udelukkende af elementerne på mikroniveau.

På grund af forskelle og variationer i vejrforholdene kan den nøjagtige virkning og ensartetheden i pladernes patinering ikke forudsiges. Hvis der er uønsket snavs på dine Rockpanel Natural plader, kan du fjerne det skånsomt med en stålbørste.

Vær forsigtig, da for stort tryk på børsten vil fjerne noget af den naturligt patinerede overflade. Bliv dog ikke bekymret, hvis du er gået lidt for hårdt til værks, med tiden vil det rengjorte område nærme sig udseendet af de omgivende patinerede plader.

Offices and factory of the Brunner family business in Eggenfelden, Germany with Rockpanel Natural exterior cladding
rockpanel