Vores tankegang

Et stort og varigt eftermæle

Der er noget helt særligt ved arkitektur, når det er allerbedst. Når du ser på det, ved du at den oprindelige vision er ført ud i livet uden at give køb på noget. God arkitektur skabes altid gennem en kombination af nye idéer med de nyeste materialer og teknologier, hvor man samtidig er tro mod den oprindelige vision. Jo mere en arkitekt skubber til grænserne for det mulige, desto mere kræver projektet bidrag fra ekspert-partnere for at opfylde visionen.

Video thumb RockWorld, Jens Birgersson, CEO

Vi er bygget på solide fundamenter

Vi er stolte over at være en del af ROCKWOOL-koncernen – der er verdensledende inden for stenuldsløsninger. Da vi er bygget på det solide fundament af vores globalt anerkendte moderselskab, er vi i en langt stærkere position at være innovative, hurtige og fleksible.

I mere end 80 år har ROCKWOOL koncernen forpligtet sig til at give alle mulighed for at imødekomme den moderne livsstils udviklingsmæssige udfordringer. Ved at bruge sten, en af verdens mest talrige naturressourcer, kan du skabe varig indflydelse på tværs af generationer.

Our most important asset is our people, and we do what we do with an unmatched enthusiasm. We share our knowledge to support you in creating amazing facades that truly bring an architects vision to life. Our range of façade board material can be seen in some of Europe’s best housing developments, manufacturing facilities and of course public and commercial buildings.

En bedre tilværelse for kommende generationer

I over 25 år har vores produkter bidraget til at skabe behagelige og smukke rum, der er lige så imponerende i dag, som da byggeriet oprindeligt blev introduceret. Over hele Europa har arkitekter mulighed for at slippe kreativiteten løs og sprede glæde med de rum, der skabes med vores Rockpanel facademateriale.

Vi fremstiller facadepladerne med unikke og innovative processer, som omdanner stenen til et robust beklædningsmateriale, der er let at arbejde med, og som giver enestående fordele.

Tankelederskabsartikler

I dag forbedrer stenuld folks arbejde og trivsel på mange måder. Vores løsninger medvirker til at gøre folks liv rigere, mere produktive og smukkere.

Rockpanel Metallics used in the Bangor Recycling and Environmental Information Centre in Bangor,  Northern Ireland

01

Designfrihed

Vi tror på at skabe produkter, der inspirerer dig til at løfte dit design til et helt nyt niveau.

Read more
Rustenhove VZW with Rockpanel Colours in Ledegem, Belgium

02

Installationsfordele

Installation af Rockpanel plader er så let som det kan være. Der kræves ikke noget specielt udstyr.

Read more
Single Family house with Rockpanel Colours in Sulzberg, Austria

03

Bæredygtighed

Vi vil gerne sikre, at jorden forbliver et godt sted at bo for fremtidige generationer.

Read more
Single Family house in Widnau, Switzerland with Rockpanel Colours exterior cladding

04

Holdbarhed

For os er holdbarhed ikke kun begrænset til teknisk kvalitet, men også æstetik.

Read more
Extra Care Elsdon in Elsdon (United Kingdom) with Rockpanel Colours and Rockpanel Woods FS-Xtra facade cladding

05

Brandsikkerhed

En brand kan have stor påvirkning. Derfor er sikkerhed vores første prioritet.

Read more
rockpanel