Brandsikkerhed

Extra Care Elsdon in Elsdon (United Kingdom) with Rockpanel Colours and Rockpanel Woods FS-Xtra facade cladding

En brand kan have stor påvirkning. Den har ikke kun direkte indflydelse på dem, der bor eller arbejder i de berørte bygninger, men kan også have en massiv samfundspåvirkning. Derfor er sikkerhed vores første prioritet.

Målet er at være brandsikker. Bare for at være sikker.

Ikke brændbar af natur

Som arkitekt og planlægger ønsker du, at fremtidige generationer nyder at bruge dine bygninger. Fordi de er tidløse. Og fordi de er bygget så solidt og sikkert, skal de beskytte de mennesker, der bor og arbejder i dem hele tiden.

Brandsikkerhed i overensstemmelse med internationale standarder er derfor afgørende. Disse standarder bliver konstant mere og mere krævende – af gode grunde. Hos Rockpanel har vi udviklet facadeløsninger med fremragende brandadfærd, som overholder de strenge regler i de nuværende europæiske direktiver. Vores plader er tilgængelige i Euroclass A2-s1, d0 og indeholder næsten ingen brændbare materialer og er fri for brandhæmmende tilsætningsstoffer.

Extra Care Elsdon in Elsdon (United Kingdom) with Rockpanel Colours and Rockpanel Woods FS-Xtra facade cladding
ExtraCare Longbridge in Birmingham (United Kingdom) with Rockpanel Woods FS-Xtra facade cladding
Beaumont Court and Richmond House in Southend on Sea, Essex (United Kingdom) with Rockpanel Stones FS-Xtra facade cladding
Refurbishment three high-rise residential towers, The Crofts in Birmingham, United Kingdom with Rockpanel Colours in FS-Xtra grade. Renovation. A2 fire rated boards

Ingen brændende dråber

Da vores paneler er lavet af stenuld, kan de modstå særligt høje temperaturer. De er blevet testet grundigt og er klassificeret som brandhæmmende byggematerialer i henhold til de relevante brandbeskyttelsesstandarder. I tilfælde af brand forårsager Rockpanel facadeplader ikke, at ilden spredes, da ingen brændbare dele kan afskalle eller falde af.

rockpanel