Rockpanel facadebeklædning

Gør dine vildeste arkitekturvisioner til virkelighed

Designfrihed og let håndtering og montage

Med Rockpanel facadebeklædning er mulighederne praktisk talt uendelige. Hvad enten du går efter elegant design eller et markant udtryk, er der altid et produkt, der matcher dine ønsker. Du kan vælge mellem over 200 farver og designs! Uanset hvilket design du vælger til din facade, er alle vores plader holdbare, lette og brandbestandige.

Ingen grænser for kreativiteten

Rockpanel giver dig fuld designfrihed. Pladerne kan bøjes, formes, vrides, fræses, perforeres … Alt er muligt! Ud over et bredt udvalg af farver tilbyder vi også plader med et naturligt sten- eller trælook. Søger du et helt unikt look? Så kontakt os for at høre om mulighederne for skræddersyet design.

Smukke bygninger, der er bygget til at holde

Når du først har monteret pladerne, som du ønsker det, så behøver du ikke bekymre dig for om de vil krympe eller udvide sig. Da pladerne ikke påvirkes af temperaturudsving eller luftfugtighed, er de garanteret dimensionsstabile i mange år fremover. Det betyder, at du kan montere dem med smalle samlinger på blot 5 mm.

Pladerne er fremstillet af sammenpresset naturlig basalt, en bæredygtig vulkansk stenart, som er tilgængelig i rigelige mængder. Det gør Rockpanel til et særdeles solidt og holdbart byggemateriale, der holder i mange årtier.

rockpanel