Case Studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Bygningstyper

Projekttyper

Varemærker

Lande

Produkter

We can't find any results that match your search

Reference project: new schools
Skoler & universiteter

Skolebygninger i Italien får nyt liv

Entreprenørvirksomheden Subissati Srl. har for nyligt bygget to nye skoler to forskellige steder i Italien - den ene i Rimini og den anden i provinsen Pesaro e Urbino. De to nye skoler har noget til fælles: Begge er beklædt med facadebeklædning fra Rockpanel, og isoleret med ROCKWOOL-produkter.

Læs mere
Merry Hill Case Study
Rockpanel Metals
Rockpanel Chameleon
Andet

Merry Hill butikscenter forynget med spektakulære Rockpanel facader

INC Design Associates Ltd blev udpeget som arkitekt af ejerne af det enorme butikscenter, Merry Hill i Storbritannien. Opgaven var at omdanne indkøbscentret til et spændende butiksmiljø med et innovativt og banebrydende eksteriør, der ikke kun ville tiltrække forbrugerne om dagen, men også kunne skabe visuel interesse efter mørkets frembrud

Læs mere
Rockpanel Case Study
Rockpanel Metals Gunmetal Gold
Kingsway
Boliger: etagebyggeri

Luksuriøse lejligheder stilfuldt klædt på til vind og vejr

Rockpanel er utrolig glade for at være blevet valgt som leverandør af udvendig beklædning til dette prestigefyldte, moderne lejlighedsbyggeri, som nu spektakulært afspejler landskabet i det østlige Sussex.

Læs mere
Rockpanel Case Study
Intersport France
Andet

En dynamisk og bæredygtig facade til en Intersport-butik i Frankrig

Det var en stor udfordring at skabe facaderne til den nye Intersport-butik i Saint-Maximin (FR). Men arkitekt Jérôme Rol og byggefirmaet Cetiban påtog sig dette unikke projekt og forbedrede bygningens arkitektoniske kvalitet ved at anvende Rockpanel-facadebeklædning. Det gav dem mulighed for at opfylde alle krav med hensyn til design, holdbarhed, bæredygtighed og brugervenlighed.

Læs mere
Rockpanel Case Study
Italy - Cologno
Rockpanel Colours
Boliger: etagebyggeri

Knaldblå facade opgraderer boligkompleks i Italien

Renovering er påkrævet for mange italienske urbane boligkomplekser, som oprindeligt blev opført i begyndelsen af det tyvende århundrede. Disse bygninger har ofte behov for renovering af æstetiske og for at forbedre deres energieffektivitet. Dette var også tilfældet for dette ti-etagers boligkompleks i Cologno Monzese tæt på Milano i Italien. Tiden havde sat sine spor på den ventilerede facade.

Læs mere
HERO
Rockpanel Case Study
Malilla skola 
RAL 9001, RAL 7016, RAL 0707060, RAL 8023, RAL 3009
Skoler & universiteter

Farverig facade til Målilla skole i Sverige

Allerede i 2015 måtte den svenske kommune Hultsfred i Sverige erkende, at skolerne i kommunen var for overfyldte Derfor besluttede de sig for at lave en tilbygning til den daværende skole. Tilbygningens facader blev beklædt med en farverig og holdbar Rockpanel facadebeklædning.

Læs mere
Indlæs mere