Case Studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Bygningstyper

Projekttyper

Varemærker

Lande

Produkter

We can't find any results that match your search

HERO
Rockpanel Case Study
Banegaardspladsen i Bronderslev
Andet

Funktionelt ventemøbel puster nyt liv i Brønderslev Banegårdsplads

Hele banegårdspladsen i Brønderslev er i gang med en større forvandling, der skal gøre den til et centralt og funktionelt rum til glæde for alle byens borgere.

Læs mere
Rockpanel Case Study
Pantstation Vejle
Rockpanel Colours (RAL 7016)
Andet

Nye pantstationer kan tælle til 120 på ét minut

Med etableringen af en række nye pantstationer rundt om i landet har Dansk Retursystem gjort det lettere at pante. De nye stationer gør op med en forældet teknologi og tilbyder som noget nyt automatisk sortering af flasker og dåser samt nye digitale muligheder.

Læs mere

HERO
Rockpanel Case Study
Rockpanel Stones Mineral Silver
Tekniska Museet, Maskinhallen
Andet

Med en væg- og loftsbeklædning skabt af vulkanske sten minimeres støjen og kulturarven beskyttes på Teknisk museum i Stockholm

Maskinhallen er Teknisk museum i Stockholms største udstillingshal. I 2021 gennemgik den bevaringsværdige bygning en omfattende renovering, hvor bl.a. den indvendige loft- og vægbeklædningen blev udskiftet. AIX arkitekter AB fik opgaven med at projektere renoveringen og finde et nyt materiale til dette.

Læs mere
Rockpanel Case Study Gistel
Skoler & universiteter

Rockpanel forvandler facaden på Gravenbos-skolen i Gistel

Gravenbos-skolen i Gistel (Belgien) kæmpede med et kapacitetsproblem og gennemgik derfor en renovering og udvidelse af den eksisterende bygning for at øge pladsen. Nu forskønner Rockpanel i de to designs Rockpanel Woods og Rockpanel Stone skolens facade med en naturligt tiltalende karakter.

Læs mere
Rockpanel Case Study Poelkappelle
Boliger: enfamiliehuse

Ny farveskala til boligområdet 'De Schiethoek'

Det helt nye boligprojekt De Schiethoek med 32 sociale boliger huser hovedsageligt lejere i Poelkapelle (Belgien). Når man træder ind i kvarteret, tiltrækkes man af farveinteraktionen mellem facaden og de skrå tage.

Læs mere
Rockpanel Case Study Mesen
Andet

Et nyt fælleshus med referencer til et smykkeskrin

Et splinternyt fælleshus skinner i Mesen (Belgien). Smykkeskrinet, der er et byfornyelsesprojekt for lokalsamfundet, udgør et nyt multifunktionelt mødested for både unge og ældre. Facaden er beklædt med Rockpanel facadebeklædning i en gylden nuance, med legende linjer og uregelmæssige former.

Læs mere
Indlæs mere