Case Studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Bygningstyper

Projekttyper

Varemærker

Lande

Produkter

We can't find any results that match your search

Rockpanel Case Study Matrix
Kontor
20 jul 2021

Ny kontorbygning indtager scenen

MATRIX DOORS fra Boom (Belgien) har været specialist i ledhejseporte i 30 år, og i dag er anden generation af Nijs-familen også aktiv i virksomheden. Gennem årene har den belgiske familievirksomhed specialiseret sig i fremstilling, salg og installation af ledhejseporte i både den private og den industrielle sektor. I takt med at virksomheden voksede, opstod behovet for en ny kontorbygning. BAO architecten i Bornem fik til opgave at tegne en markant og moderne ny base til virksomheden. Men da MATRIX DOORS allerede kendte til Rockpanel i forvejen, valgte de selv facadepladerne – og monterede dem også selv.

Læs mere
HERO 
Rockpanel Case Study
Molslinjen Aarhus Denmark
Rockpanel Woods
Ebony Granite
Ebony Limestone
Ebony Slate
Kontor
12 jul 2021

Molslinjen lægger til kaj med ny administrationsbygning

På Østhavnen i Aarhus er Molslinjen rykket ind i en ny kontorbygning designet til at modstå det barske havnemiljø, der ikke er til at komme udenom på den nyetablerede færgeterminal. Byggeriet er udstyret med robuste facadeplader, som ikke bare holder til vejr og vind, men også tilfører et levende udtryk af træ.

Læs mere
Rockpanel Case Study
Christelijk Lyceum Veenendaal
Custom Metals mat glans + Colours RAL 9003, RAL 1015 en RAL 7016
Skoler & universiteter
11 jun 2021

Kombination af gammelt og nyt skaber et legende udtryk for hollandsk skole

På den grund, hvor Christelijk Lyceum Veenendaal slog dørene op for mere end 50 år siden, er der i dag opført en smuk, fremtidssikret og (næsten) energineutral bygning. En nyopført fløj har forbundet de to eksisterende bygninger og er blevet til skolens ”sociale hjerte”. Kombinationen af gammelt og nyt går også igen i facaden. Det uregelmæssige mønster med åbne og lukkede dele beklædt med specialdesignede Rockpanel Metals plader giver den stramme konstruktion et legende udtryk.

Læs mere
Hyperion case study France
white aluminium + quartz grey
Boliger: etagebyggeri
25 maj 2021

Hyperion-tårnet i Bordeaux: Rockpanel i centrum for innovation

Æstetik, holdbarhed, brand- og vejrbestandighed: Rockpanel Metals facadebeklædning i farven Aluminium White og grå Rockpanel Colours (RAL 7039) på Hyperion-tårnet i Bordeaux (Frankrig) skiller sig ud som et manifest. Det 57 meter og 18 etager høje tårn er Frankrigs højeste træbygning til dato og er spækket med innovative funktioner.

Læs mere
Rockpanel Metals Case Study Plein Solei
Metallics Gold & Colour RAL 7012 with engraving and perforation
Andet
20 maj 2021

Plein Soleil: Facadebeklædning med gyldne solstrejf

På den nye facade på svømmehallen Plein Soleil i Bourg-en-Bresse (Frankrig) ses en storslået udfræset udsmykning i grå og gyldne farver. Arkitekterne bag dette renoveringsprojekt valgte Rockpanel til facadekonstruktionen, da pladerne til fulde levede op til samtlige krav om design, holdbarhed – og budget.

Læs mere
Rockpanel Case Study Lublin Poland
Rockpanel Woods Teak, Rockpanel Colours RAL 9010 ProtectPlus
Boliger: etagebyggeri
18 maj 2021

Luksuslejligheder i Lublin beklædt med Rockpanel Woods

På en central beliggenhed i Lublin, den vigtigste by i det østlige Polen, finder man bygningen Active Residence. Den seks etager høje bygning består af lejligheder, der varierer i størrelse fra 30 til 124 m2.

Læs mere
Indlæs mere