Case Studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Building Types

Project Types

Brands

Countries

We can't find any results that match your search

Klostermarksskolen in Roskilde, Denmark cladded with Rockpanel Colours RAL 7016 and RAL 7021 facade cladding
Public - Schools / Universities
05 feb 2020

Klostermarksskolen Roskilde – en skole med et bæredygtigt miljø

I dag bliver ønsker om at skabe mere værdi med færre ressourcer i stigende grad omsat til konkrete målsætninger i byggeriet. Dette grønne skoleprojekt, der omfatter både renovering og nybyggeri, benytter holdbare og bæredygtige materialer i kombination med pladsoptimering og energieffektive designstrategier. Resultatet er kvalitetsarkitektur inden for rammerne af et omkostningsbevidst skolekoncept.

Læs mere
Bonarka For Business, Building F of B4B Office Park in Krakow, Poland, cladded with Rockpanel Woods facade cladding
Commercial - Office / administration
04 feb 2020

Bonarka for Business: Cool kontordesign i Krakow

Vlakbij Bonarka City Center, een populair winkelcentrum in Krakau (Polen), ligt Bonarka for Business (B4B). Dit prijswinnende kantoorpark bestaat uit 10 innovatieve gebouwen. Een daarvan, ‘Gebouw F’, is bekleed met Rockpanel Woods.

Læs mere
Belle Vue Brewery in Brussels, old brewery transformed into Hotel Belvue. This building is clad with Rockpanel Ply facade cladding.
Commercial - Hotels & Restaurants
04 feb 2020

Belle Vue i Bruxelles: fra gammelt bryggeri til moderne hotelcenter

Midt i Bruxelles, ved Canal Bruxelles-Charleroi, finder man en bygning, der forbinder flere århundreders historie med i dag. Det, der tidligere var bryggeriet Belle Vue, er i dag et hotel- og restaurationscenter, hvoraf Hotel Belvue, Belgiens første hotel opført som 100 % passivhus, udgør en stor del. Arkitektbureauet l'Escaut har stået for renoveringen, hvor der er anvendt Rockpanel Ply som facadebeklædning.

Læs mere
EromesMarko office building and factory in Wijchen, Netherlands cladded with Rockpanel Woods (custom design) facade cladding.
Commercial - Office / administration
29 okt 2019

En unik facade i trædesign transformerer en fabrik til et ægte blikfang

EromesMarkos hovedkontor har gennemgået en stor transformation. Virksomheden, der designer innovative uddannelsesmiljøer, har tre produktionssteder i Holland. Fabrikken i Wijchen, der ligger ved siden af hovedkontoret, blev oprindeligt bygget i 1967. Selvom bygningen var blevet udvidet flere gange gennem årene, krævede den nu en totalrenovering. Arkitekten Martijn de Waal (DUAL arkitekter) designede en fabriksbygning med bæredygtighed som nøglefaktor – både indvendigt og udvendigt.

Læs mere
CineWorld with Rockpanel Chameleon and Rockpanel Colours in Whiteley, United Kingdom
Commercial - Theatres / Cinemas
27 sep 2019

Farverig facade giver glamour på det hvide lærred

Meget har ændret sig siden den første spillefilm blev vist i England tilbage i 1896. Men biografen er stadig stedet folk fra alle steder i samfundet mødes for at blive underholdt. Med designet af det nye Cineworld biografkompleks i Whiteley har Corstorphine + Wright Architects formået at bringe disse følelser til udtryk med en technicolour-facade ved hjælp af Rockpanel produkter.

Læs mere
Sherwin office in Kortenberg, Belgium cladded with Rockpanel Chameleon facade cladding.
Commercial - Office / administration
24 sep 2019

Ny farveskiftende facade i Kortenberg (Belgien) sidder lige i skabet

Den belgiske virksomhed Sherwin, som beskæftiger sig med overfladebehandling, er kendt for renoveringsprojekter med et markant og iøjnefaldende udtryk. Derfor gav det sig selv, at virksomhedens nye kontorbygning skulle blive et vaskeægte tilløbsstykke. Det inkluderede naturligvis en imponerende facade. De magiske farveskift, de er skabt med Rockpanel Chameleon, har gjort bygningen til noget, man lægger mærke til i lokalområdet.

Læs mere
Indlæs mere