Case Studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Bygningstyper

Projekttyper

Varemærker

Lande

Produkter

We can't find any results that match your search

Case study Naaldwijk
Rockpanel rondom het dak
Boliger: enfamiliehuse
22 feb 2021

Stråtækt bolig får moderne makeover

I Naaldwijk (Holland) finder man et smukt parcelhus, der kombinerer en moderne, stilren facade med et traditionelt stråtag. Huset blev gennemrenoveret i 2019 og er således i dag komplet fremtidssikret. Rockpanel produkter omkring tag, døre og vinduer fuldender billedet.

Læs mere
"Trinity" residential complex, insulation, Rockpanel, Yekaterinburg, Russia
Boliger: etagebyggeri
19 feb 2021

Et pift af farve til boligtårnet "Trinity" i Rusland

Det 99,9 meter høje boligtårn "Trinity" i Jekaterinburg i Rusland er et imponerende byggeri. De store glasruder kombineret med Rockpanel Colours facadeplader giver den et karakteristisk udseende med et pift af farve.

Læs mere
Rockpanel case study
Fischer - Neuenstadt am Kocher
Rockpanel Woods - Rhinestone Oak
Rockpanel Colours - RAL 5017
Andet
11 feb 2021

Produktionsbygning med farverigt indgangsparti

Fischers nye bygning består af både fabriks- og kontorlokaler og skulle derfor have et udseende, der var repræsentativt og indbydende for gæster. Derfor designede arkitektfirmaet archi.tec GmbH et indgangsparti med Rockpanel facadeplader i en farveskala, der er inspireret af virksomhedens logo og samtidig symboliserer bæredygtigt byggeri.

Læs mere
Rockpanel Case Study
HAUT - haut
Rockpanel Woods Durable 8 mm
Rhinestone Oak, Caramel Oak, Custom Brown Oak, Colours RAL 9003 en RAL 7021
Boliger: etagebyggeri
04 feb 2021

Varmt udtryk med et smukt mix af Rockpanel Woods

I Zwijndrecht i Holland finder du et velkomponeret lejlighedskompleks beklædt med Rockpanel Woods. Til bygningen med navnet "HAUT" har arkitekterne fra AKM-REALES anvendt Woods i forskellige designs og dimensioner og derved skabt en stilren og moderne facade.

Læs mere
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
Boliger: etagebyggeri
14 jan 2021

Smuk facadebeklædning til attraktiv og holdbar arkitektur

Smuk facadebeklædning til attraktiv og holdbar arkitektur. Efter et vellykket offentligt/privat samarbejde kunne plejecentret "La Vallée du Hoyoux" i Huy (Belgien) slå dørene op i november 2019.

Læs mere
Rockpanel case study denmark
Boliger: etagebyggeri
23 nov 2020

Facaderenovering transformerer boligblokke i Roskilde

I Roskilde har A/B Tårnparkens tre boligblokke fået nyt liv med en facaderenovering, der vinker farvel til afskallet facadepuds og byder velkommen til et moderne udtryk. Boligblokkene, som samtidig har gennemgået en energioptimering, er blevet udstyret med robuste facadeplader, der sikrer lang levetid og lav vedligeholdelse. Udover den visuelle opgradering af boligblokkene er resultatet lavere driftsomkostninger og et bedre energiregnskab.

Læs mere
Indlæs mere