Case Studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Building Types

Project Types

Brands

Countries

We can't find any results that match your search

The Flower Bowl Entertainment Centre in Preston, United Kingdom cladded with Rockpanel Colours and Stones facade cladding
Commercial - Other
26 jun 2019

Barton Grange Flower Bowl (UK) blomstrer med Rockpanel kunst

The Flower Bowl er et innovativt og multifunktionelt underholdningskompleks. Det gigantiske aktivitetscenter ligger sammen med Barton Grange Garden Centre og Barton Grange Marina i Lancashire i det nordlige England.

Læs mere
Sale de Sports in Celles, Belgium cladded with Rockpanel Woods facade cladding
Public - Gymnasiums / sportshalls
17 jun 2019

En helt ny sportshal med en autentisk træfacade

Siden februar 2019 har beboere i Celles-en-Hainaut i Belgien kunnet dyrke sport, danse eller tage yogatimer i en splinterny sportshal med et udseende, der skiller sig markant ud fra omgivelserne. Hvad gør dette kompleks så unikt? Det gør bygningens facade og de facadeplader, den er blevet beklædt med. Facadepladerne varierer i forskellige farver og størrelser.

Læs mere
The Fahrenheit building in Montpellier, France with Rockpanel Colours exterior cladding
Public - Office / administration
23 okt 2018

Æstetik og energieffektivitet

Fahrenheit-bygningen i det kommercielle område Hippocrate øst for Montpellier huser en række virksomheder og medicinalkontorer. Det raffinerede og HQE-certificerede arkitektoniske design smelter elegant sammen med omgivelserne.

Læs mere
Apartment block 't Zicht with Rockpanel Colours in Leusden, The Netherlands
Residential - Blocks of flats
23 okt 2018

Storslåede kæmper i harmoni med landskabet

Med deres iøjnefaldende design blev 't Zicht ONB arkitekter udvalgt til realiseringen af to bygninger af 50 lejligheder i den nordlige udkant af Leusden.

Læs mere
New school building cladded with Rockpanel Woods, located in Zaltbommel, The Netherlands
Public - Schools / Universities
23 okt 2018

Rockpanel er med til at opføre et banebrydende skoleprojekt

I Zaltbommel i Holland har et særpræget kommuneskole- projekt set dagens lys. Samtidig har det med sin fornemme arkitektur påkaldt sig "offentlig interesse" ikke bare i nærom- rådet men langt ud over landets grænser.

Læs mere
Depot of "De Lijn" transport company with Rockpanel Colours in Antwerp, Belgium
Public - Other
23 okt 2018

Rockpanel, smukt på linje med Antwerpens Masterplan for Mobilitet

Inden for rammerne af ”Masterplan for Mobilitet, Antwerpen 2020” er der på bestilling af transportfirmaet “De Lijn” bygget et nyt remisekompleks, der er omdrejningspunktet for de nye sporvognsforbindelser mellem byens centrum og den østlige periferi.

Læs mere
Indlæs mere
rockpanel