Case Studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Bygningstyper

Projekttyper

Varemærker

Lande

Produkter

We can't find any results that match your search

Boliger: etagebyggeri
08 maj 2021

Grafiske gråtoner løfter boliger efter facaderenovering

Et velfortjent boost på både energieffektivitet og udtryk. Det er resultatet af en facaderenovering på Gyvelvej i Roskilde, og forvandlingen er til at tage og føle på. Den slidte boligblok er nemlig blevet energioptimeret og beklædt med holdbare facadeplader, der tilfører et moderne, grafisk look med et elegant farvespil.

Læs mere
Case study Cardiff Hospital 
Rockpanel Colours
RAL 7016, RAL 3004, RAL 1015, RAL 2010
Andet
02 mar 2021

Ny hospitalsfløj opført på rekordtid til COVID19-spidsbelastninger

Rockpanel er glade for og stolte af at have bidraget til den vigtige indsats for at sikre kapaciteten ved spidsbelastninger under COVID-19-pandemien.

Læs mere
Rockpanel case study
Goldsmith court nottingham
Rockpanel Woods Ceramic Oak
Rockpanel Metallics Aluminium White
Boliger: etagebyggeri
26 feb 2021

Funklende Rockpanel facade i sølv og træ på Goldsmith Court

Goldsmith Court er en stilfuld, specialdesignet kollegiebygning beliggende et stenkast fra Nottingham Trent University City Campus (Storbritannien). Ejendommen, som ejes af Global Student Accommodation (GSA), er beklædt med brandbestandige Rockpanel facadeplader, der giver designfrihed og brandsikkerhed kombineret med et moderne, raffineret udtryk.

Læs mere
Case study Naaldwijk
Rockpanel rondom het dak
Boliger: enfamiliehuse
22 feb 2021

Stråtækt bolig får moderne makeover

I Naaldwijk (Holland) finder man et smukt parcelhus, der kombinerer en moderne, stilren facade med et traditionelt stråtag. Huset blev gennemrenoveret i 2019 og er således i dag komplet fremtidssikret. Rockpanel produkter omkring tag, døre og vinduer fuldender billedet.

Læs mere
"Trinity" residential complex, insulation, Rockpanel, Yekaterinburg, Russia
Boliger: etagebyggeri
19 feb 2021

Et pift af farve til boligtårnet "Trinity" i Rusland

Det 99,9 meter høje boligtårn "Trinity" i Jekaterinburg i Rusland er et imponerende byggeri. De store glasruder kombineret med Rockpanel Colours facadeplader giver den et karakteristisk udseende med et pift af farve.

Læs mere
Rockpanel case study
Fischer - Neuenstadt am Kocher
Rockpanel Woods - Rhinestone Oak
Rockpanel Colours - RAL 5017
Andet
11 feb 2021

Produktionsbygning med farverigt indgangsparti

Fischers nye bygning består af både fabriks- og kontorlokaler og skulle derfor have et udseende, der var repræsentativt og indbydende for gæster. Derfor designede arkitektfirmaet archi.tec GmbH et indgangsparti med Rockpanel facadeplader i en farveskala, der er inspireret af virksomhedens logo og samtidig symboliserer bæredygtigt byggeri.

Læs mere
Indlæs mere