"Rockpanels produkter gør ethvert renoveringsprojekt nemt og hurtigt"
Renovation campaign
before and after

DANMARK AB Taarnparken, Roskilde

I Roskilde er tre boligblokke blevet renoveret. Ved en komplet facaderenovering blev det gamle afskallede puds erstattet af moderne facadeplader. Boligblokkene, som samtidig har gennemgået en energioptimering, er blevet forsynet med robuste Rockpanel Colours plader, der sikrer lang levetid og lav vedligeholdelse.

renovation campaign before and after

FRANKRIG Bièvre, Paris

I Frankrig brandsikres bygninger traditionelt med såkaldte "bavettes", en lokal type brandstop, der oftest giver bygningens udseende et mindre attraktivt præg. Med Rockpanel facadeplader var det muligt at sikre optimal brandsikkerhed og samtidig skabe en visuelt imponerende bygning.

renovation campaign before and after

HOLLAND Bakenshof, Horst

Hvad gør man med et stærkt forældet kompleks af beskyttede boliger, der ikke har nogen fremtid i sin aktuelle form, men stadig er for ungt til at rive ned? De involverede parter valgte at give ejendommen med den gode beliggenhed en visuel ansigtsløftning. Med de nye, vedligeholdelsesvenlige facadeplader er bygningen nu blevet helt klar til fremtiden.

renovation campaign before after

STORBRITANNIEN Goldsmith Court, Nottingham

Goldsmith Court er en stilfuld, specialdesignet kollegiebygning. Ejendommens facade er blevet renoveret med brandbestandige Rockpanel facadeplader, der giver designfrihed og brandsikkerhed kombineret med et moderne, raffineret udtryk. De to overfladedesign – organisk træ og stilrent aluminium – går godt i spænd og giver arkitekturen visuel gennemslagskraft.

renovation campaign before after

TYSKLAND Haute Couture, Hannover

I 2012 renoverede andelsboligselskabet Gartenheim en etageejendom, oprindeligt opført i 1957. Før renoveringen var facaden pudset op i ensfarvet lys beige. Men det var dengang! I dag er boligblokken i Hannover, der har fået tilnavnet "Haute Couture", en sand eksplosion af farver.

renovation campaign before after

TYSKLAND GBS Grafschaft Bentheim, Nordhorn

En gennemgribende renovering gjorde denne skole i Tyskland klar til fremtiden. Ikke kun i forhold til brandsikkerhed og sundhed – ved udskiftning af de gamle asbestholdige fibercementplader – men også rent æstetisk. Bygningen, der før fremstod som en stor, tung betonklods, har nu fået et lyst og moderne udtryk.