Om os

Vi er bygget på solide fundamenter

Vi er stolte over at være en del af ROCKWOOL koncernen – der er verdensledende inden for stenuldsløsninger. Da vi er bygget på det solide fundament af vores globalt anerkendte moderselskab, er vi i en langt stærkere position at være innovative, hurtige og fleksible.

I mere end 80 år har ROCKWOOL koncernen forpligtet sig til at give alle mulighed for at imødekomme den moderne livsstils udviklingsmæssige udfordringer. Ved at bruge sten, en af verdens mest talrige naturressourcer, kan du skabe varig indflydelse på tværs af generationer.

Vores vigtigste aktiv er vores folk, og vi gør dét vi gør med en uovertruffen entusiasme. Vi deler vores viden for at støtte dig i at skabe fantastiske facader, der virkelig bringer en arkitekts vision til live. Vores udvalg af facadepladematerialer ses i nogle af Europas bedste boligudviklinger, produktionsfaciliteter og selvfølgelig i offentlige og kommercielle bygninger.

Skaber en bedre verden

ROCKWOOL koncernen hjælper med til at gøre verden til et bedre sted at leve. Vores produkter og tjenester giver millioner af mennesker termisk og akustisk komfort, overkommelig opvarmning og afkøling, øget brandsikkerhed samt en mere bæredygtig fødevareproduktion.

We are a market-leading, global company with a proud 80-year history of innovation. A family-owned business for many decades, today we are a quoted company, with the ROCKWOOL Foundation – a charitable organisation focused on social projects – as our biggest shareholder. 

Bliv del af ROCKWOOL koncerne

RockWorld imagery, Modern living, man, work, business

Find dit nye job

Vi annoncerer løbende nye og spændende stillinger i hele ROCKWOOL-koncernen. Find vores nuværende ledige stillinger, og se om der er en der interesserer dig.

Bliv del af ROCKWOOL koncerne
rockpanel