Gode hoveder og inspiration mødes og samarbejder

Den kreative proces

Det er altid inspirerende at se store værker. De hjælper den kreative proces på vej og fungerer som springbræt til storhed. I vores referencefinder, som er baseret på Google Maps teknologien, behøver du kun et par klik for at se, hvor kreativ du kan være med Rockpanel plader - disse projekter er unikke for arkitekterne der havde visionen til at benytte Rockpanel facademateriale til deres kreative proces. Nu er det din tur til at lade din kreative talent sætte varige spor i historien.

Image for the link to the Reference Locator

Referencefinder

Bliv inspireret af nogle flotte Rockpanel projekter i dit nabolag.

Find dem på vores Referencefinder

Case studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Building Types

Project Types

Brands

Countries

We can't find any results that match your search

Tours Bièvre in Antony, France cladded with Rockpanel Colours and Woods facade cladding
Residential - Blocks of flats
26 jul 2019

Renovering af almennyttige boliger kombinerer brandsikkerhed og design

Mange arkitekter står over for den udfordring at tegne bygninger, hvor de må gå på kompromis med deres designmæssige drømme, for at opnå en optimal brandsikkerhed. Sikkerheds- og byggeforskrifterne kan opfyldes på flere måder, men hvad er den bedste løsning, hvis man helst ikke vil gå på kompromis med designet?

Læs mere
Swimming pool Wodny Park in Tychy, Poland cladded with Rockpanel Chameleon facade cladding
Commercial - Other
22 jul 2019

Innovativt vandland i Polen vækker opsigt - Wodny Park Tychy

Wodny Park i Tychy er det mest energieffektive vandland i Polen – og måske endda i hele Europa. Den innovative bygning, som har vundet adskillige priser, giver betegnelsen "farverig" en helt ny betydning. De spektakulære facader, som er beklædt med Rockpanel Chameleon, tiltrækker stor opmærksomhed med sin kamæleoneffekt.

Læs mere
Sheffield Hallam University, in Sheffield, United Kingdom with glued and routed Rockpanel Colours exterior cladding
Public - Schools / Universities
28 jun 2019

Kunst i hjertet af campus på Sheffield Hallam University

Rockpanel-facadebeklædning udgør lærredet for en spektakulær treetagers specialudfræsningsopgave på en ny bygning med navnet "Heart of the Campus" på Sheffield Hallam University i England. Bygningen rummer over 7.400 m2 lokaler til undervisning, studiearbejde og fællesarealer og er central for universitetets målsætning om at stille faciliteter og undervisningslokaler af højeste kvalitet til rådighed for de 35.000 studerende.

Læs mere
ExtraCare Longbridge in Birmingham (United Kingdom) with Rockpanel Woods FS-Xtra facade cladding
Commercial - Other
26 jun 2019

Livet er trygt og godt i pensionistlandsbyen ExtraCare Longbridge i Birmingham

ExtraCare Longbridge i Birmingham (Storbritannien) er i dag hjem for over 300 pensionister. Landsbyen er designet med det formål at anspore til og fremme en selvhjulpen og indholdsrig hverdag for beboerne. Den byder på økonomisk overkommelige og fleksible boliger med alt, hvad beboerne måtte have brug for af faciliteter, både i dag og i fremtiden.

Læs mere
The Flower Bowl Entertainment Centre in Preston, United Kingdom cladded with Rockpanel Colours and Stones facade cladding
Commercial - Other
26 jun 2019

Barton Grange Flower Bowl (UK) blomstrer med Rockpanel kunst

The Flower Bowl er et innovativt og multifunktionelt underholdningskompleks. Det gigantiske aktivitetscenter ligger sammen med Barton Grange Garden Centre og Barton Grange Marina i Lancashire i det nordlige England.

Læs mere
Sale de Sports in Celles, Belgium cladded with Rockpanel Woods facade cladding
Public - Gymnasiums / sportshalls
17 jun 2019

En helt ny sportshal med en autentisk træfacade

Siden februar 2019 har beboere i Celles-en-Hainaut i Belgien kunnet dyrke sport, danse eller tage yogatimer i en splinterny sportshal med et udseende, der skiller sig markant ud fra omgivelserne. Hvad gør dette kompleks så unikt? Det gør bygningens facade og de facadeplader, den er blevet beklædt med. Facadepladerne varierer i forskellige farver og størrelser.

Læs mere
Indlæs mere
rockpanel