Case studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Bygningstyper

Projekttyper

Varemærker

Lande

We can't find any results that match your search

Rockpanel case study denmark
Boliger: etagebyggeri
23 nov 2020

Facaderenovering transformerer boligblokke i Roskilde

I Roskilde har A/B Tårnparkens tre boligblokke fået nyt liv med en facaderenovering, der vinker farvel til afskallet facadepuds og byder velkommen til et moderne udtryk. Boligblokkene, som samtidig har gennemgået en energioptimering, er blevet udstyret med robuste facadeplader, der sikrer lang levetid og lav vedligeholdelse. Udover den visuelle opgradering af boligblokkene er resultatet lavere driftsomkostninger og et bedre energiregnskab.

Læs mere
Rockpanel case study basecamp
Skoler & universiteter
08 okt 2020

BaseCamp fletter sig ind i Lyngbys natur med facader i trælook

Naturskønne omgivelser og studieliv går hånd i hånd i Lyngby, hvor de første beboere er flyttet ind i BaseCamp. Studieboligbyggeriet er designet med henblik på fællesskab og med afsæt i de grønne rammer. Derfor er byggeriet iklædt facadeplader i trælook, der både giver et autentisk udtryk og har en lav vedligeholdelse.

Læs mere
Rockpanel case study
Andet
17 sep 2020

En tur på motorvejen: Toiletbygninger forskønnes fra inderst til yderst

De fleste vil nok ikke forbinde toiletbygninger med æstetisk design, et futuristisk udtryk og holdbarhed. Det er dog tilfældet for en række nye toiletbygninger, som virksomheden Flex Modul opfører for Vejdirektoratet rundt om i landet. Facaderne på de 20 nye toiletbygninger skaber blikfang i det danske landskab.

Læs mere
Rockpanel case study colours
Boliger: etagebyggeri
17 sep 2020

Rotterdam "ERA" boligblokke blev bragt tilbage til fordums storhed

I Rotterdam (Holland) er fire såkaldte "ERA"-boligblokke blevet gennemrenoveret. Boligblokkene er blevet opdateret, så de i dag opfylder både nutidens og fremtidens krav. Takket være en gennemtænkt brug af materialer, herunder Rockpanel Colours, har de robuste og pragmatiske boligblokke desuden genvundet tidligere tiders glans, som med årene var gået af dem.

Læs mere
Rockpanel premium case study
Andet
15 sep 2020

Rockpanel facade lyser op på britisk indkøbscenter

Det er fantastisk at se den flotte Rockpanel Premium facadebeklædning bogstaveligt talt lyse det nyrenoverede indkøbscenter Kings Mall op i Londons travle bydel Hammersmith.

Læs mere
Rockpanel Stones Case Study Brugge
Hoteller og restauranter
18 aug 2020

Rockpanel Stones Hotel Academie Brugge

Facaden på Hotel Academie, beliggende i centrum af Brugge i Belgien, har efter en omfattende renovering fået et komplet nyt look. Rockpanel Stones facadepladerne i designet Mineral Chalk frisker hotellet op med et lyst og moderne udtryk. Materialets udseende, forarbejdning og vedligeholdelsesvenlige karakter falder i god smag både hos hotellets ejer og hos turisterne, som i stadig stigende grad finder vej til dette charmerende familiehotel.

Læs mere
Indlæs mere
Image for the link to the Reference Locator