Case studies

Alle bygninger er skabt med en vision og en historie, der skal fortælles. ‘Det er ikke det ydre der tæller’ siger man – men i vores tilfælde er det netop tilfældet! Fordi historien bliver vakt til live, med Rockpanel facademateriale.

Bygningstyper

Projekttyper

Varemærker

Lande

Produkter

We can't find any results that match your search

Case Study Rockpanel La Madeleine
Rockpanel Woods
Residential - Blocks of flats
22 okt 2021

Nyrenoveret alment boligbyggeri skaber inspirerende omgivelser i La Madeleine i Frankrig

I La Madeleine, nord for byen Lille i Frankrig, finder man et alment boligbyggeri, som er renoveret med både Rockpanel Woods beklædning og ROCKWOOL isolering. Denne kombination af stenuldsprodukter gør bygningen brandsikker, energieffektiv og klædt på til fremtiden.

Læs mere
Rockpanel Case Study Emmeloord Netherlands 
Rockpanel Colours A2
Boliger: etagebyggeri
06 okt 2021

Modernistiske endegavle inspireret af det lokale landskab

Fire boligblokke i Holland er blevet klædt på til fremtiden med farverige endegavle og stort fokus på bæredygtighed og brandsikkerhed. Hele renoveringsprojektet blev gennemført mens beboerne stadig boede i deres lejligheder.

Læs mere
Rockpanel Case Study
Nikolaus Von Weis Gymnasium - Germany
Rockpanel Colours RAL 110 70 50
Skoler & universiteter
30 sep 2021

Kunstnerisk tilbygning til Nikolaus-von-Weis-Gymnasium

Skolebygninger fra 1970'erne har ofte konstruktion, som gør dem velegnede til om- og tilbygninger. Det gælder også Nikolaus-von-Weis-Gymnasium i tyske Speyer, som er opført i 1972. Arkitekt Christfried Rudolph fra Bad Dürkheim har udvidet skolen med fire nye klasselokaler, og trappetårnets front er nu prydet af et kunstværk i hele bygningens højde, fremstillet af fræsede Rockpanel facadeplader.

Læs mere
Rockpanel Case Study
Dentist Nagold - Germany
Rockpanel Woods Rhinestone Oak
Rockpanel Stones Concrete Platinum
Andet
30 sep 2021

Tandlægeklinik med et naturligt udtryk af træ og sten

I 2020 blev der opført endnu en tilbygning, hvis design i væsentlig grad er præget af Rockpanel Stones og Rockpanel Woods facadebeklædning. I facadeplader har arkitekterne fra Schleehauf Architekten lavet fræsninger, som giver facaden en større detaljegrad.

Læs mere
Rockpanel Case Study
Van lennepstraat Rotterdam
Rockpanel Woods Cherry, Merbau & Mahonie, Colours
Boliger: etagebyggeri
30 sep 2021

Omfattende facaderenovering af alment boligbyggeri i Rotterdam giver ansigtsløftning til lokalområdet

Van Lennepstraat i Rotterdam har gennemgået en omfattende gennemrenovering. På facaden ud mod vejen er den oprindelige udtryksfulde karakter fra 1920'erne blevet genoprettet. Den forældede facade, der vender ind mod gården, er blevet udskiftet med et dynamisk design med Rockpanel Woods facadeplader i tre farver. Med denne renovering har ikke kun gaden, men hele kvarteret fået en omfattende ansigtsløftning.

Læs mere
Hero 

Rockpanel Case Study Langsand Langs Vand
Rockpanel Natural, Rockpanel Colours RAL 9005 and RAL 0405005
Boliger: etagebyggeri
29 sep 2021

Hvide Sandes nye ferieboliger er designet til vestjysk vejr og vind

Barske bølger og vilde vindpust er hverdagskost i Hvide Sande, hvor 48 ferieboliger har set dagens lys. Derfor er ferieboligbyggeriet Langsand Langs Vand som skabt til de vestjyske vejrforhold. Boligerne er beklædt med robuste facadeplader, som allerede har vist deres værd – og vejrbestandighed – da de inden byggeriet blev udsat for en test.

Læs mere
Indlæs mere
Image for the link to the Reference Locator