Alle Rockpanel facadeplader er holdbare som sten og modstandsdygtige over for fugt, temperatur og vejr.

Alle vores Rockpanel produkter, undtagen Rockpanel Natural og Rockpanel Ply, leveres som standard med en vandbaseret overfladebehandling. Overfladebehandlingen giver særdeles god UV-modstandsdygtighed, så farven bevares i mange år. Det anbefales dog, at pladerne rengøres af og til med rengøringsmidler for eksempel bilshampoo eller et universalrengøringsmiddel. Vi fraråder brug af opløsningsmidler.

Maintenance of Rockpanel
Maintenance of Rockpanel

Den reneste udgave af vores plader, Rockpanel Natural, skifter farve under indflydelse af naturens påvirkninger i form af sollys, vind, regn og andre miljøfaktorer. Virkningen afhænger udelukkende af elementerne på mikroniveau.

På grund af forskelle og variationer i vejrforholdene kan den nøjagtige virkning og ensartetheden i pladernes patinering ikke forudsiges. Hvis der er uønsket snavs på dine Rockpanel Natural plader, kan du fjerne det skånsomt med en stålbørste.

Vær forsigtig, da for stort tryk på børsten vil fjerne noget af den naturligt patinerede overflade. Bliv dog ikke bekymret, hvis du er gået lidt for hårdt til værks, med tiden vil det rengjorte område nærme sig udseendet af de omgivende patinerede plader.

Offices and factory of the Brunner family business in Eggenfelden, Germany with Rockpanel Natural exterior cladding