I Marciaga di Costermano, en lille by i Norditalien, er et uanvendt kommunalt område blevet forvandlet til et såkaldt ’bicigrill’, et multicenter for sociale aktiviteter.

Marciaga di Costermano er en charmende by med udsigt over Garda-søen. Byen ligger i bakkerne ved foden af Monte Baldo, og krydses af smukke cykelruter. I 2014 besluttede kommunen at forvandle et uanvendt område i byen til et multicenter med det formål at skabe et vigtigt sociale samlingssted. Den nye bygning, som blev færdiggjort i 2019, bruges til at få forfriskninger og et lille hvil af de mange cyklister, som anvender bakkernes netværket af cykelstier. Bygningen huser også en cykeludlejning. Bygningen er omgivet af et stort grønt område bestemt til rekreative aktiviteter, sport og offentlige begivenheder.

Anvendte produkter:

Rockpanel Colours e Rockpanel Natural

1/5
”Ideen bag projektet førte mig til denne løsning. Grunden, som bygningen skulle opføres på, har en hældning, og bygningsstrukturen skulle indkapsles i skrænten. Vi ønskede ikke umiddelbart at afsløre hele bygningen ved første øjekast, men derimod gradvist, efterhånden som du passerer forbi. Den effekt understøttes af bygningens buede form. Facadens særlige layout, som er frembragt med Rockpanel Colours facadeplader, giver det indtryk, at en stribe land er blevet hævet for at omslutte bygningen.”. - Arkitekt Michele Zecchini
Case Study Italy Bicgrill

Anvendte produkter: