I daginstitutionen Smilehullet, der har åbnet dørene for vuggestue- og børnehavebørn i Beder, er leg og kreativitet inviteret ind i facaden. Den kompakte bygning med vinduer i forskellige højder er udstyret med robuste facadeplader i tre jordnære farver, der bidrager til det kreative udtryk.

Formsproget og plandisponering fra den tidligere bygning, der husede fritidshjemmet, har smittet af på Beders nye daginstitution Smilehullet, som børn og forældre i byen syd for Aarhus nu kan glæde sig over.

Formsproget er videreført

Det fortæller arkitekt MAA Jeppe J. Kortegård, der er medindehaver af Arkitekter Johansen & Rasmussen A/S, som står bag de designmæssige visioner for det nye børnehus:

- Vi har videreført flere af de eksisterende strukturer fra det tidligere byggeri til den nye bygning, der desuden har fået en første sal af hensyn til størrelsen på grunden, der betød, at vi måtte bygge i højden. Derfor er resultatet en daginstitution, der er både legende og kompakt i sit udtryk.

At der er tale om et byggeri, der til daglig huser de små størrelser, afspejler sig blandt andet i facadens design, hvor der er lagt stor omtanke bag at skabe et imødekommende og børnevenligt udtryk.

Anvendte produkter:

Rockpanel Colours:
RAL9010 604 8

Special colours:
NCS s 3010-Y30R
NCS s 3020-Y30R

1/8
Case Study Børnehaven Smilehullet
Rockpanel Colours
RAL9010 604 8
Special colours: 
NCS s 3010-Y30R
NCS s 3020-Y30R

Anvendte produkter: