Skolen De Tassche i Ardooie (Belgien) havde længe bøvlet at Bygningen havde ikke nogen tydelig indgang og også manglede et receptionsområde. I forbindelse med et udvidelsesprojekt,  blev en gammel klosterbygning derfor erstattet af en helt ny skolebygning. Guldfarvede Rockpanel Metals plader gør skolen mere synlig og guider elever, lærere og gæster det rigtige sted hen. 

Udvidelsesprojektet 

Arkitekterne fra Architects Group III havde tidligere gennemført et mindre renoveringsprojekt for skolen og kendte derfor bygningen ind og ud. Det satte dem i stand til at udvikle en passende vision for det nye udvidelsesprojekt. Det nye bygningskompleks omfatter en tydelig indgangshal, der fungerer som receptionsområde og rummer personalefaciliteter, et lærerværelse, et mødelokale og fire klasselokaler, der hænger sammen to og to for at muliggøre fællesundervisning. 

Anvendte produkter:

Rockpanel Metals Custom Design

Rockpanel case study
Rockpanel Metals De Tassche School
Rockpanel Metals Custom design
Rockpanel case study
Rockpanel Metals De Tassche School
Rockpanel Metals Custom design
Rockpanel case study
Rockpanel Metals De Tassche School
Rockpanel Metals Custom design
Rockpanel case study
Rockpanel Metals De Tassche School
Rockpanel Metals Custom design
Rockpanel case study
Rockpanel Metals De Tassche School
Rockpanel Metals Custom design
*HERO* Rockpanel case study
Rockpanel Metals De Tassche School
Rockpanel Metals Custom design

Projektoplysninger:

Projekt: Grundskolen de Tassche
Sted: Krommestraat 2 8850 Ardooie (BE)
Arkitekt: Groep III Architecten
Montør: Algemene timmer- en Schrijnwerken Christ Blanquart
Anvendte produkter: Rockpanel Metals Custom design