I Hereford Storbritannien har fem praktiserende læger slået sig sammen og er flyttet ind i et nyt og ultramoderne lægehus. Til Station Medical Centres facade er anvendt brandsikker Rockpanel Woods beklædning for at opnå lav vedligeholdelse, et organisk og varmt visuelt udtryk og en reference til grundens historie. 

Byggeri med mulighed for fremtidige ændringer 

Det nye lægehus i Hereford skulle være moderne og tilgængeligt. Et fleksibelt design muliggør fremtidige ændringer, mens ny teknologi minimerer behovet for vedligeholdelse.  

Anvendte produkter:

Rockpanel Woods

Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
case study medical centre
case study medical centre
case study medical centre
case study medical centre

Projektoplysninger

Projekt: Station Medical Centre, Hereford (Storbritannien) 
Bygherre: Prime PLC 
Arkitekt: Abdulhaq Randera - One 
Hovedentreprenør: Speller Metcalfe 
Installatør: Britannia Site Solutions 
Rockpanel produkter: Rockpanel Woods Ceramic Oak, Rinestone Oak, Marble Oak, Slate Oak & Rockpanel Colours RAL 7012
Befæstelse: Skruer