Rockpanel er utrolig glade for at være blevet valgt som leverandør af udvendig beklædning til dette prestigefyldte, moderne lejlighedsbyggeri, som nu spektakulært afspejler landskabet i det østlige Sussex.

Aurum på 189 Kingsway, i Hove, omfatter 52 luksuslejligheder med et, to og tre soveværelser fordelt på otte etager med underjordisk parkeringsplads. Dette ambitiøse Cayuga Developments-ejede byggeri udnytter på smukkeste vis sin placering med altaner og terrasser langs bygningens havvendte facader, store glasvinduer og døre i fuld højde, der lukker mest mulig naturligt lys ind.

Rockpanels brede designmuligheder giver frihed i designprocessen til at lade fantasien få frit løb vel vidende, at den færdige facade vil realisere de kreative ambitioner, fastholde det smukke look, samt overholde de højeste brandsikkerhedsregler år efter år.

Anvendte produkter:

Rockpanel Metals - Gunmetal, Gold

1/6
"En skelsættende konstruktion, der giver os mulighed for at demonstrere, hvordan Rockpanel kan tilføje visuel appel og samtidig opfylde de strengeste sikkerhedsbestemmelser, repræsenterer altid en velkommen mulighed. Her blev omkring 1000m2 A2 Rockpanel Metals installeret i en blanding af Gunmetal og Gold, hvilket skaber en smuk facade i kombination med altanerne og bygningens buede og facetterede ydre. Den færdige facades reflekterende egenskaber får virkelig det bedste ud af omgivelserne." - Rob Shirville - Rockpanel

Anvendte produkter: