Barske bølger og vilde vindpust er hverdagskost i Hvide Sande, hvor 48 ferieboliger har set dagens lys. Derfor er ferieboligbyggeriet Langsand Langs Vand som skabt til de vestjyske vejrforhold. Boligerne er beklædt med robuste facadeplader, som allerede har vist deres værd – og vejrbestandighed – da de inden byggeriet blev udsat for en test.

I Hvide Sandes ferie-oase spreder den maritime stemning sig. Langsand Langs Vand kaldes ferieboligbyggeriet, der ser ud til at være skudt op af vandet. Projektet er nemlig skabt som en mindre marina med ferieboliger omkranset af kanaler.

Ferieboligerne er i høj grad skabt med omtanke for beliggenheden. Udover at de skal kunne modstå de vestjyske vejrforhold, giver Hvide Sande genklang i den arkitektoniske udformning, fortæller Christian Bay-Jørgensen, der er arkitekt og medejer hos Bay Arch:

- I arkitekturen har vi ladet os inspirere af Hvide Sandes maritime stemning med fiskerhuse, sejlmotiver og de omkringliggende bygninger. Denne historie har vi søgt at føre videre med byggeriet, der samtidig giver en moderne fortolkning på et havnebyggeri. Efter udgravningen af kanaler ligger ferieboligerne langs vand og inde midt i tangen på én og samme tid.

Anvendte produkter:

Rockpanel Natural, Rockpanel Colours RAL 9005 and RAL 0405005

1/7
Rockpanel Case Study Langsand Langs Vand
Rockpanel Natural, Rockpanel Colours RAL 9005 and RAL 0405005

Anvendte produkter: