Rockpanel var meget glade og stolte over at blive specificeret af det ikoniske hotel- og fritidsbrand til det nye hotel og den tilhørende restaurant i de idylliske omgivelser Willen Lake, Milton Keynes i Storbritannien. 

Optimering af en populær fritidsdestination 

Med mere end 80.000 værelser fordelt på 800 lokaliteter er Premier Inn en vigtig aktør i hotelbranchen. Det nye hotel med 120 værelser har udsigt over søen i områdets offentlige park, som årligt tiltrækker mere end 750.000 besøgende. Området på 180 hektar har to søer til fiskeri og vandsport samt mange andre udendørsaktiviteter samt en minitogbane og mulighed for at opleve de mange fugle og vilde dyr i mere rolige omgivelser ved søen. 

Anvendte produkter:

Rockpanel Woods (Ceramic Oak, Rhinestone Oak, Ebony Slate, Slate Oak and Ebony Granite)

1/5
A2O Pre-Construction Manager William Carter, "Vi blev bedt om at levere og montere underkonstruktionen og facadebeklædningen i Rockpanel. Projektet gik godt på trods af En stram tidsplan. Den separate restaurant blev også beklædt med Rockpanel i samme finish som hotellet. Det var en god oplevelse at bruge Rockpanel, hvor de fleste plader blev bestilt efter i tilskårne størrelser, og nogle hele plader blev leveret til justering på stedet for at sikre nøjagtighed."
Rockpanel Case Study
Premier Inn
Rockpanel Woods 
Ceramic Oak
Rhinestone Oak
Ebony Slate
Slate Oak
Ebony

Anvendte produkter: