Designfrihed

Rockpanel Metallics used in the Bangor Recycling and Environmental Information Centre in Bangor,  Northern Ireland

Installationsfordele

Fantastisk arkitektur stammer fra fantastiske ideer. Når du designer en bygning, vil du ikke have materialer til at begrænse din kreativitet. Hos Rockpanel tror vi på at skabe produkter, der hjælper og inspirerer dig til at løfte dit design til et helt nyt niveau. Derfor tilbyder vi mere end 200 farver og designs. Og det er langt fra det hele! Hvis du er på udkig efter en meget specifik løsning inden for facadebeklædning, vil vi med glæde samarbejde om at lave en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Design uden begrænsninger. Enhver form, størrelse og farve du kan lide.

Ligesom du vil have det

Bøjninger og kurver er ikke et problem med vores løsninger til ydre beklædning. Rockpanel facadeplader kan bøjes, bues og bruges i enhver retning, du vil. Da de ikke udvides eller sammentrækkes, er dimensionsstabiliteten sikret i mange år fremover. Dette giver dig mulighed for at bruge smalle samlinger på kun 6 mm.

Maintenance of Rockpanel
Apartment block 't Zicht with Rockpanel Colours in Leusden, The Netherlands
Beach bar in Konstanz, Germany for the Seezeit Studentenwerk with Rockpanel Natural exterior cladding
The new Salvation Army Church and Community centre in Chelmsford, Essex (United Kingdom) with Rockpanel Colours routed exterior cladding
Multi Family housing in Ypres, Belgium cladded with Rockpanel Colours and curved.
A modern office building in Krakow, Poland with Rockpanel Woods exterior cladding

Er du klar til at udtrykke din kreativitet?

Design med masser af mod, ideer og farve. Giv din bygning et imponerende facadedesign, der skiller sig ud. Du har fuld frihed – brug kun blot fantasiens kraft.

rockpanel