Holdbarhed

Single Family house in Widnau, Switzerland with Rockpanel Colours exterior cladding

Dit imponerende facadedesign skal give et indtryk, der varer ved. Ikke kun i sindet hos de mennesker, der går forbi, men også i de kommende årtier. Her er nøglen brugen af holdbare byggematerialer. For os er holdbarhed ikke kun begrænset til teknisk kvalitet, men også æstetik. De unikke egenskaber ved Rockpanel facadeplader sikrer den bedst mulige kvalitet i de kommende år.

Æstetik, sikkerhed og holdbarhed kombineret: Rockpanel er klar til fremtiden.

Holder det køligt – og farverigt

Vejrforhold kan have en stor påvirkning på visse bygninger: fra regn og vind til solskin. Heldigvis er Rockpanel-facadeplader forberedt på alt! Pladerne er ikke følsomme over for fugt og er UV-resistente. Dette forhindrer både termisk udvidelse og falmende farver. Vores plader er derfor klar til at skinne – nu og i fremtiden.

The Maasniel school project in Roermond, The Netherlands wth Rockpanel Brilliant & Woods exterior cladding.
Private house with Rockpanel Uni/Colours
New build of Nursery with Rockpanel Colours in Dury, France
Images of projects for USP's of Rockpanel products
Renovation and extension of the Betty-Greif school in Pfarrkirchen, Germany with Rockpanel Colours incl. ProtectPlus coating

Vedligeholdelsesvenlige

Bygninger er en del af den verden, vi lever i. Hos Rockpanel mener vi, at de bør være parate til enhver interaktion med alle, der bruger dem. Derfor har vi udviklet vores plader til at være smudsafvisende og vedligeholdelsesvenlige. Vi har gjort vores facader så vedligeholdelsesvenlige, at én årlig vask med vand er nok. På denne måde kan børn lege i deres skolebygninger uden bekymringer.

rockpanel