Efter et vellykket offentligt/privat samarbejde kunne plejecentret "La Vallée du Hoyoux" i Huy (Belgien) slå dørene op i november 2019. På en forladt industrigrund blev der opført et alsidigt kompleks med et plejehjem, plejeboliger, en afdeling for specialiseret pleje, butikker og parkeringsplads. For at opnå et raffineret, attraktivt og bæredygtigt resultat valgte designerne at anvende Rockpanel facadeplader.  

Anvendte produkter:

Rockpanel Colours RAL 9010 & RAL 7022
Rockpanel Woods Beech

case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken

Projektinformation:

Projekt: Nouvelle Maison de Repos à Huy
Arkitekt: Henri garcia
Entreprenør: entreprises générales Franki & Bernard-Cordeel
Bygningsejer: CENTRE HOSPITALIER HUY 
Sted: Rue des Trois Ponts 2 4500 Hoei (Belgien)
Installatør: Jo Bourdeaud'hui  
Produkt: Rockpanel Woods Beech & Rockpanel Colours RAL 9010 + RAL 7022