På Østhavnen i Aarhus er Molslinjen rykket ind i en ny kontorbygning designet til at modstå det barske havnemiljø, der ikke er til at komme udenom på den nyetablerede færgeterminal. Byggeriet er udstyret med robuste facadeplader, som ikke bare holder til vejr og vind, men også tilfører et levende udtryk af træ.

Når kursen er sat mod sommerens destinationer, og færgepassagerer fra nær og fjern forventningsfuldt venter på at stige ombord på Østhavnens færgeterminal, bliver det med udsigt til Molslinjens nye administrationsbygning.

Med placering på kanten af havet er byggeriet beliggende i et udsat miljø, og det har medført høje krav til facadebeklædning og vedligeholdelse:

- Vores nye administrationsbygning ligger i vandkanten og er derfor udsat for al slags vind og vejr. Så vi havde brug for en facade, som kan tåle den hårde belastning, være så vedligeholdelsesfri som muligt og samtidig give vores bygning et udseende med karakter, siger Steffen Maagaard Jensen, Port Facility Manager hos Molslinjen i Aarhus.

Anvendte produkter:

Rockpanel Woods: Ebony Granite, Ebony Limestone, Ebony Slate

1/8

Projektoplysninger

Projekt: Molslinjen
Arkitekt: JYTAS
Entreprenør: JYTAS
Bygherre: Molslinjen
Adresse: Færgevej 7A, 8000 Aarhus C
Produkt: Rockpanel Woods
Designs: Ebony Granite, Ebony Limestone, Ebony Slate

Anvendte produkter: