Van Lennepstraat i Rotterdam har gennemgået en omfattende gennemrenovering. På facaden ud mod vejen er den oprindelige udtryksfulde karakter fra 1920'erne blevet genoprettet. Den forældede facade, der vender ind mod gården, er blevet udskiftet med et dynamisk design med Rockpanel Woods facadeplader i tre farver. Med denne renovering har ikke kun gaden, men hele kvarteret fået en omfattende ansigtsløftning. 

Boligerne på Van Lennepstraat trængte til en grundig renovering både ind- og udvendigt. For bygherren, Woonstad, var denne omfattende renovering samtidig en god lejlighed til at gøre boligerne mere bæredygtige og give gaden og de omkringliggende boliger en ansigtsløftning.  

Arkitekterne Freek Draisma og Ad van Eijck fra d|ve architecten står bag det nye design. "Van Lennepstraat er opført i 1920'erne i en stil, der leder tankerne hen på den amsterdamske skole," fortæller Ad van Eijck: "Masser af mursten og dekorationer på facaderne. Men ved en renovering i 1987 blev de karakteristiske stejle tage udskiftet med bokstage, skydevinduerne blev udskiftet med vinduesrammer i plast, og de smukke gadedøre fra 1920'erne blev også udskiftet. Desuden blev hele facaden på bygningens bagside rettet op og udstyret med en ensformig, asbestholdig beklædning. Som følge heraf mistede husene – og dermed hele gaden – det meste af den oprindelige charme." 

Anvendte produkter:

Rockpanel Woods Cherry, Merbau & Mahonie, Colours

1/8
Rockpanel Case Study
Van lennepstraat Rotterdam
Rockpanel Woods Cherry, Merbau & Mahonie, Colours

Anvendte produkter: