Renovation campaign
before and after

DANMARK : AB Taarnparken, Roskilde

I Roskilde er tre boligblokke blevet renoveret. Ved en komplet facaderenovering blev det gamle afskallede puds erstattet af moderne facadeplader. Boligblokkene, som samtidig har gennemgået en energioptimering, er blevet forsynet med robuste Rockpanel Colours plader, der sikrer lang levetid og lav vedligeholdelse.

renovation campaign before and after

FRANKRIG : Bièvre, Paris

I Frankrig brandsikres bygninger traditionelt med såkaldte "bavettes", en lokal type brandstop, der oftest giver bygningens udseende et mindre attraktivt præg. Med Rockpanel facadeplader var det muligt at sikre optimal brandsikkerhed og samtidig skabe en visuelt imponerende bygning.

renovation campaign before and after

HOLLAND : Bakenshof, Horst

Hvad gør man med et stærkt forældet kompleks af beskyttede boliger, der ikke har nogen fremtid i sin aktuelle form, men stadig er for ungt til at rive ned? De involverede parter valgte at give ejendommen med den gode beliggenhed en visuel ansigtsløftning. Med de nye, vedligeholdelsesvenlige facadeplader er bygningen nu blevet helt klar til fremtiden.

renovation campaign before after

STORBRITANNIEN : Goldsmith Court, Nottingham

Goldsmith Court er en stilfuld, specialdesignet kollegiebygning. Ejendommens facade er blevet renoveret med brandbestandige Rockpanel facadeplader, der giver designfrihed og brandsikkerhed kombineret med et moderne, raffineret udtryk. De to overfladedesign – organisk træ og stilrent aluminium – går godt i spænd og giver arkitekturen visuel gennemslagskraft.

renovation campaign before after

TYSKLAND : Haute Couture, Hannover

I 2012 renoverede andelsboligselskabet Gartenheim en etageejendom, oprindeligt opført i 1957. Før renoveringen var facaden pudset op i ensfarvet lys beige. Men det var dengang! I dag er boligblokken i Hannover, der har fået tilnavnet "Haute Couture", en sand eksplosion af farver.

renovation campaign before after

TYSKLAND : GBS Grafschaft Bentheim, Nordhorn

En gennemgribende renovering gjorde denne skole i Tyskland klar til fremtiden. Ikke kun i forhold til brandsikkerhed og sundhed – ved udskiftning af de gamle asbestholdige fibercementplader – men også rent æstetisk. Bygningen, der før fremstod som en stor, tung betonklods, har nu fået et lyst og moderne udtryk.

Rockpanel Stones Case Study Brugge

Renovation project Hotel Academie : Brugges, Belgium

Renovation and extension of the Betty-Greif school in Pfarrkirchen, Germany with Rockpanel Colours incl. ProtectPlus coating

Renovation Project Betty-Greif School : Pfarrkirchen, Germany

Rockpanel Case Study
UK - Prospect and Hicks
Rockpanel A2 Woods customized design
Rockpanel A2 Colours RAL 6034 (turquoise).

Renovation project Apartment blocks : London, United Kingdom

rockcycle project

Renovation project Block of flats : Haarlem, Netherlands